De opkomst van LED lijkt niet meer te stuiten!

Het aantal noodverlichtingsarmaturen en daarmee de verscheidenheid in accu’s groeit voortdurend. De opkomst van LED lijkt niet meer te stuiten en daardoor wordt het steeds lastiger om snel over de juiste accu te beschikken. Eerst uitzoeken wat nodig is, dan een offerte aanvraag plaatsen, bestellen in de benodigde hoeveelheid en wachten op de levering. Dit inkoopproces gaat makkelijk fout en kost steeds meer tijd en geld.

onderhoud-noodverlichting

Batterij Import Nederland kan u veel werk uit handen nemen en neemt de inkoop- en de voorraadfunctie van u over. Ruim 33 jaar ervaring en een brede expertise op het gebied van noodverlichtingsaccu’s zorgt ervoor dat steeds meer installateurs ons weten te vinden.

Als officieel Arts Energy dealer (voorheen Saft Batteries) kunnen we kwaliteit waarborgen en geven we 48 maanden garantie op 1 uurs autonomie van al onze NiCd noodverlichtingsaccu’s. Ook hebben we sinds kort een lijn van ons eigen merk ELP, Emergency Lighting Power, op de markt gebracht. Goede kwaliteit voor concurrerende prijzen, en uitermate geschikt voor het binnenhalen van grote onderhoudsprojecten waarbij prijs een betekenis heeft maar er geen concessies op kwaliteit gedaan kunnen worden.

De snelle levering in juiste aantallen wordt mogelijk gemaakt door onze enorme voorraad en eigen productieafdeling waar we vanuit de basisvoorraad snel kunnen leveren en/of produceren. Heeft u per abuis toch de verkeerde accu’s besteld of heeft u over van een project? Geen probleem, u kunt bij ons binnen 3 maanden de accu’s terugsturen. Ook kunt u er voor kiezen om de accu’s te laten voorzien van uw eigen labels en/of verpakking.

Wilt u meer weten over ons assortiment noodverlichtingsaccu’s of ons uitgebreide assortiment noodunits en EVSA’s, neem dan vrijblijvend contact met ons op.